Wednesday, April 29, 2015

The Grand Birthday Game Answers!


First, a big thank you to all of you for playing and also for all the lovely birthday wishes this past week! :)

And now without more ado, here are....

The Game Answers

1. Darcy or Bingley?

Answer: Éowyn A, Heidi B


2. Amazing mountains (and casting)…or amazing staging (and casting)—i.e. favorite Sound of Music?

Answer: Éowyn A, Heidi B


3. Romance out west…(super sweet romance).
In other words, our favorite Zane Grey. :)

Answer: Éowyn A, Heidi B


4. A hairstyle we each dream of:

Answer: Heidi A, Éowyn B


5. A Lizzy dress: sea-foam green under sheer…or the orange of autumn leaves? 

Answer: Heidi A, Éowyn B


6. A favorite Cinderella. We actually (to varying degrees) both like both of these, but—you know—if we were absolutely, positively forced to choose.

Answer: Heidi A (The Slipper and the Rose with Richard Chamberlain) and Éowyn B (First Love with Deanna Durbin)


7. Which of these highly loved books ends up on our respective bedside pile oftenest:

Answer: Heidi A, Éowyn B


8. A favorite period drama ending. Just because…

Answer: Éowyn A, Heidi B


9. Favorite Scottish adventure film? (A field of very strong opinion, indeed.) 

Answer: Heidi A (Rob Roy with Richard Todd), Éowyn B (Kidnapped with Peter Finch)


10. Favorite nursing series.

Answer: Éowyn A, Heidi B


11. Apart from somewhere we’d both like to go (somewhere with miles and miles of turquoise and azure blue water—which wouldn’t exactly give us an A or B answer) two other overseas adventures: an African safari or riding over the Argentinean mountains?

Answer: Heidi A, Éowyn B


12. Singer-songwriters:

Answer: Éowyn A, Heidi B


13. We both think this salad looks simply magnificent, but the question is for which enthralling field of study we each find most fascinating—nutrition or dinosaur tracks.

Answer: Éowyn A, Heidi B


14. Our favorite classic western? And you don’t have to know the names, just A or B. (We really can’t tell you the names, ‘cause…yes, well…you get the idea.)

Answer: Heidi A (Stagecoach with John Wayne), Éowyn B (High Noon with Gary Cooper and Grace Kelly)


15. And…(since we’re both writing westerns), whose is set in which place? 

Answer: Éowyn A, Heidi B


And your scores!

Emma: 140
Naomi: 120
Dani: 110
Natalie: 110
Sarah: 110
Olivia: 90
Hamlette: 80

Again, thank you so much for playing everyone! We're glad you enjoyed it!



6 comments:

  1. Thank you for the wonderful game, Eowyn! I'm so proud of meself for gaining 120 scores. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naomi,
      You are most welcome. :) And thank you so much for the follow!

      Delete
  2. It was such fun! And wow, I got the highest score! *does little dance* Ain't every day that happens. :-)

    Happy birthday to you both! :-)

    ~Emma

    P.S. Willie Nelson is awesome. Glad to see I'm not the only teenage girl who's crazy about him. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emma,
      Thanks and I'm glad you had fun! Heidi and I had a terrific time putting it together, too. :)

      As yet I have only been able to get a hold of two of Willie Nelson's albums, but I absolutely LOVE his singing style! And I'm happy to hear you like him, too. :)

      Delete
  3. This was so fun, Eowyn! Thank you for the game!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natalie,
      I'm super pleased you enjoyed it! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...